Begeleid(st)er Buitenschoolse Kinderopvang

Als begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang sta je in voor een kindvriendelijk gemeentelijk opvangbeleid, dit door het opvangen van kinderen (2,5j – 12j) buiten de schooluren, het uitwerken van activiteiten en het dagelijks contact met de ouders. Daarbij zorg je voor een professionele en kwaliteitsvolle dienstverlening.

De locaties bevinden zich te Heers centrum en Mechelen-Bovelingen.

Houder zijn van een rijbewijs B is vereist.
 

Ons aanbod

Een aantrekkelijk salaris, je salaris volgt de algemeen geldende IFIC-barema’s. Je wordt ingeschaald in barema 11 met een bruto maandelijks salaris vanaf 1.362,55 euro (19/38u). Dit ligt hoger met relevante anciënniteit. Maaltijdcheques, fietsvergoeding, een interessante verlofregeling, eindejaarstoelage en 2de pensioenpijler.

Een uitgebreide functiebeschrijving en –profiel alsook de aanwervingsvoorwaarden kan je raadplegen als bijlage onderaan deze pagina of kan je op eenvoudig verzoek bekomen bij de personeelsdienst.

Ben jij de persoon die we zoeken?

Bezorg ons dan zo snel mogelijk je sollicitatiebrief, je cv en een kopie van je diploma via een aangetekende zending of via e-mail met ontvangstmelding.
Praktische gegevens: Gemeentebestuur Heers, Paardskerkhofstraat 20, 3870 Heers, tel. 011 48 01 04 of e-mail: sollicitaties@heers.be.

Downloads

Naar top