Dienstencentrum 't Hofke

Dienstencentrum ‘t Hofke bied je een waaier van activiteiten aan. Deze activiteiten zijn van recreatieve aard, van algemeen vormende aard en van informatieve aard. Wij proberen voor alle senioren die in het jaar van de activiteiten 58 jaar worden een geschikt activiteitenprogramma samen te stellen.
Sinds 29 juli 2013 is het dienstencentrum verhuisd naar het buurthuis HALL 20, gelegen naast het Administratief Centrum.

Hoe houden wij je op de hoogte?

Tweemaal per jaar brengen wij bij jouw thuis een programmaboekje in de brievenbus. Daarin vind je alle activiteiten en uitstappen voor het volgende half jaar. Om het je gemakkelijk te maken vind je in het midden van dit programmaboekje een handige kalender met alle activiteiten op een rijtje.

Waar hebben de activiteiten plaats?

De aangeboden activiteiten vinden in principe steeds plaats in HALL 20. Wanneer dit niet zo is, wordt dit steeds vermeld. Soms voorzien we ook een autocar om de deelnemers op te pikken aan de voorziene opstapplaatsen van iedere deelgemeente.

Je kan ook terecht in de ontmoetingsruimte voor een drankje, een leuke babbel, het lezen van de krant of een tijdschrift, om een gezelschapsspelletje te spelen, tv te kijken,…

Openingsuren

  • op maandag van 9u tot 19u
  • op dinsdag en woensdag van 9u tot 16u30
  • op donderdag en vrijdag van 9u tot 12u30

Openingsuren ontmoetingsruimte: ieder maandag en woensdag van 13u tot 16u30
Consumpties kosten €1.
In de ontmoetingsruimte is jong en oud welkom!

Thema's

Naar top